Škola Intelektualnih Veština


Da li ste znali da postoji škola u kojoj možete da razvijete praktične veštine poput čitanja, razmišljanja, pamćenja, koncentracije i motivacije a sve to u cilju lakšeg obrazovanja kao i bržeg rešavanja svih problema pri učenju?

Fokus Škole Intelektualnih Veština je na razvoju ključnih intelektualnih veština poput čitanja, funkcionalnog razmišljanja, memorije, koncentracije, motivacije i organizacije u učenju. Njen cilj je da svakom polazniku omogući da nauči kako da uči lakše, brže, kvalitetnije i sa većom motivacijom nego do sada.

Mentalne Mape su trening radionica o strategijama i tehnikama učenja na kojoj učimo kako se prave posebni dijagrami za učenje koji se nazivaju mentalne mape ili mape učenja.

Glavna korist Mapiranja znanja, osim bolje organizacije, pažnje i koncentracije je i memorijski efekat koji postižemo korišćenjem ovog metoda učenja. Rezultat je da se učenje skraćuje, zaboravljanje gotovo eliminiše, a pamćenje podiže na preko 90% posle samo jednog prolaska kroz gradivo.

Ukoliko sutra budete pratili našu stranicu na Facebooku možete osvojiti poklon vaučer za kurs Mentalnih mapa koji će se održati 27. januara, od 13-17h na fakultetu TIMS, u ulici Radnicka 30A. Srećno! 

.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu