Grčke šnicle




Sastojci:

  • 200 g svinjske vratine bez kosti
  • 2 glavice luka
  • 2 paradajza
  • malo soli
  • malo maslinovog ulja

Priprema:

Luk oljuštiti i narezati na listiće. Luk posoliti. Jedan deo posoljenog luka staviti u posudu za posluživanje. Vratinu dobro istući batom za meso i posoliti. 

U tiganju zagrejati malo maslinovog ulja i staviti vratinu da se naglo isprži. Dok se meso prži paradajz usitniti. Kada je meso isprženo stavi se u tacnu za posluživanje na luk i preko mesa se stavi drugi deo posoljenog luka. Na masnoći u kojoj se pržilo meso staviti paradajz da se kratko proprži i preliti preko mesa i luka.


Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu