Piletina sa ananasom





   Sastojci:

  • Pileće belo meso
  • ananas
  • susam
  • pasirani paradajz
  • so
  • biber
  • kari
  • vegeta

Priprema:



U odvojenoj šerpi na ulju i vodi udinstati 500 g pilećeg belog mesa seckanog na kockice. Polako dodavati po ukusu so, vegetu, biber. Kada je meso već skoro udinstano dodati 1 kafenu kašičicu karija. 

U drugoj šerpi sjediniti ananas iz konzerve (kockice), prethodno ocedite sok, 3 supene kašike susama i 1 čašu domaćeg paradajza ili tomatino, tomatelo iz tetrapaka paradajz. Pustiti da se krčka par min. i zatim sjediniti sa piletinom. 

Odličan prilog uz ovo bi bio pire krompir. Prijatno i uživajte!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu