Rolnice s mesom i pečurkama





Sastojci:

  • 300 g mlevenog mesa
  • 400 g pečuraka
  • 1 pakovanje kora za pitu
  • 3 glavice crnog luka
  • 1 supena kašika biozačina

Priprema:


Prodinstati na ulju 3 glavice luka, zatim dodati mleveno meso i pečurke, pa i njih prodinstati. U smesu dodati jedno jaje i biozačin, dobro izmešati i ostaviti da se malo ohladi.Četiri kore za pitu ređati jednu na drugu (svaku malo pouljiti), a na četvrtu ravnomerno rasporediti smesu. 

Zaviti u rolne i voditi računa da od jednog pakovanja ispadne 5 rolni. Staviti u dublji nauljeni pleh i peći 40 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni. Prijatno!


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu