U susret Novoj godini sa Jovanom Jokić!



Jedna od naših omiljenih modnih blogerki - Jovana Jokić, inače naša novosađanka, nam je otvorila vrata svog modnog studija u Lipovom gaju.


U ovom ušuškanom, glamuroznom ambijentu, uz kaficu smo porazgovarale sa Jovanom o njenim planovima za budućnost, i zabeležile smo nekoliko fotografija njenih kreacija i nakita. Možemo da vam kažemo sa sigurnošću da je Principessa by JJ studio pravo mesto za sve dame koje žele da budu drugačije i zablistaju u specijalnim prilikama!




Ns za Dž: Da li sebe vidiš kao modnu blogerku, ili kao modnu kreatorku?
Jovana: Zapravo, vidim sebe i u jednomi u drugom zanimanju. U poslednje vreme mi malo smeta to što se modne blogerke najčešnje spominju u negativnoj konotaciji. Neki površno gledaju na pojam modnih blogerki. U kontaktu sam sa ostalim blogerkama i poznajem ih lično, većina ima ozbiljne poslove, radno vreme i završene fakultete, blog je samo deo našeg svakodnevnog života i radimo ga iz zadovoljstva. U budućnosti želim da se posvetim dizajniranju jer je modni blog nešto što ima rok trajanja.




Ns za Dž: Za kada nam spremaš novu kolekciju?
Jovana: Nova kolekcija je u pripremi, trebalo bi da izađe na proleće. Posetila sam Italiju, gde uvek pronađem najkvalitetnije materijale i inspiraciju za svoje haljine. Nova kolekcija će odisati ženstvenošću i biće romantična, a preovlađivaće nežni pastelni tonovi.

Ns za Dž: Ko su tvoji omiljeni domaći a koji strani modni kreatori?
Jovana: Što se tiče domaćih dizajnera, volim organizovanost  u radu i pedantnost Ines Janković, kvalitet Irene Grahovac, kreativnost George Styler-a, dok su haljine Darka Kostića po mom mišljenju vanvremenske. Poštujem i rad našeg sugrađana Mihaila Anušića. Od stranih kreatora bih izdvojila Zuhair Murad-a, Elie Saab-a, D&G i Cavallija kada je sveden.

Ns za Dž: Da li našim čitaocima možeš da predložiš kombinaciju za najluđu noć?
Jovana: Naravno! Moj predlog je crna košulja i suknja iz moje kolekcije, uz neki dobar nakit i cipele na visoku potpeticu.



Do sledećeg kuckanja poljubac od nas!





Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu