Kako do savršenog tena u tri koraka?


Pred vama je nekoliko koraka kako da vaš ten izgleda besprekorno:

1. Korak
Verovatno niste razmišljali kao o jutarnjem tuširanju kao o sastavnom delu make-up podloge. Naime, para otvara pore i podstiče prodiranje hidratantne kreme u kožu. Na kraju ovog ranojutarnjeg beauty-rituala utrljajte hidratantnu kremu nežnim pokretima.



2. Korak
Pre nanošenja tečnog pudera kamuflirajte nepravilnosti na površini lica kvalitetnom make-up bazom ili podlogom, a sretnicam sa besprekornom kožom dovoljan je i korektor. Ako se i nakon nanošenja podloge naziru nepravilnosti, prekrijte ih korektorom za nijansu svetlije nijanse od boje tena. Ženama koje imaju suvu kožu preporučuju se puderi na bazi ulja, žene sa normalnom kožom treba da koriste tonirane kreme, a žene sa masnom kožom pudere bez ulja.


3. Korak
Kada je ten izjednačen, možete ga osvežiti puderom u ružičastoj nijansi ili boji breskve, dok se sa bronzerom može osvežiti siv ten. 

Naš beauty savet su BB, CC i DD kreme u nijansama kože koje objedinjuju najbolje od klasičnih toniranih i anti-age krema, a sadrže i UV-zaštitu. Njihova primarna namena je prikrivanje nepravilnosti pa otud i akronimi BB kreme (blemish balm), CC kreme krema korekcija i ujednačavanje boje tena (color control/correction), dok je funkcija DD krema (daily ili double defence) hranjiva i zaštitna nega.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu