Kontra tekst: Šta nije u trendu u 2014.godini?



Jedno je sigurno - trendovi se menjaju kao na pokretnoj traci, ali dame od stila znaju da zapravo nikada ne treba da prate trendove ili makar ne sasvim slepo. Međutim, kako ne biste bile out u 2014. godini pripremile smo vam pet stvari koje su (kako kažu u pesmi Sajsi MC) fashion No No:


Ombre farbanje

Da li postoji neko ko ne zna šta je ombre? Neee.. tako smo i mislile. Prošle godine zaista nema ko nije isprobao ombre stil nijansiranja kose. Ako i dalje nosite ombre vreme je da razmislite o promeni frizure, jer je narodski rečeno ombre „isfuran“.

2014: Stilisti slavnih preporučuju da umesto klasičnog ombre farbanja samo zadržite taman koren kose, a da ostatak kose nijansirate u blago kontrastnim bojama. Ovaj trend već su predstavile Kim Kardashian i Beyonce, što je bilo sasvim dovoljno da se nađe na hit listi za narednu godinu.


Ravna kosa

Sve ispeglane lutkice bi trebalo da se pozdrave s „peglanjem“ kose jer je ravna kosa totalno ispala iz fazona. Mada smo „peglane“ frizure često gledali u časopisima i na modnim pistama tokom 2013. ovaj trend definitivno neće preživeti u nadolezećoj godini.

2014: Što ležernije to bolje, krilatica je kojom treba da se vodite u narednim mesecima. Ovo zapravo znači da i šišanje i frizure treba da budu što prirodnije, sušite kosu bez fena, blago je istrljajte peškirom, samo utrljajte svoj omiljeni proizvod za oblikovanje kose, bilo gel, penu ili brilijantin i to je to.


Špicasti nokti


Dobra vest za sve one koji su bili protiv noktiju sa špicevima poput kandži (i koji su ih se malo bojali prim. prev.) je da mogu odahnuti jer kandže odlaze u istoriju!

2014: Umesto da nokte oštrite kao ivicu noža, sada se spremite da ih oblikujete kako bi izgledali poput badema. Sve ivice su oble i ženstvene, a ima i puno opcija za lakiranje ovakvog oblika nokta.


Pink karmin

Ukoliko ste ove sezone svoje usne bojili u nijanse roze i pink potrudite se da preostale zalihe ruževa i sjajeva u ovim nijansama iskoristite do početka 2014. jer će ovaj trend u šminkanju biti out.

2014: Nijanse fuksije, ljubičaste, trule višnje i boje šljive dominiraće paletom ruževa i sjajeva u nastupajućoj sezoni pa ne bi bilo loše da već sada potražite nijansu koja savršeno odgovara vašem tenu i boji usana.


Peplum

Tokom proteklih 365 dana smo imali prilike da peplum gledamo i na haljinama i na suknjama i na bluzama i definitvno smo se zasitili karnerčića oko struka.

2014: Ova godina biće u znaku dva ekstrema, ili sasvim ukrojene odeće koja strogo prati liniju tela ili sasvim ležernih krojeva, pa vi odlučite šta vam bolje pristaje.


Izvor: http://www.uelementu.com/content/trendovi-koji-su-u-2013-bili-hit-koji-ce-u-2014-biti-totalno-out


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu