Kako da osvežite vašu garderobu?



Danas za vas imamo nekoliko trikova koji će vam pomoći da osvežite vaš outfit bez velikiih ulaganja! Nekada je dovoljno iskombinovati odeću na malo drugačiji način, a nekada i promeniti dugmiće na kaputi i novi look je tu!



Nosite široki džemper preko svečanog komada. Baš se to traži ove sezone - znate onaj izgled Kejt Mos, istovremeno sofisticiran i kul. 

Nosite štikle uz nešto na šta biste inače nosili patike, ali i obrnuto. Možda ne baš salonke uz trenerku, ali uz farmerke zašto da ne! Isprobajte novi stil, i možda odlučite da promenite dosadašnji način oblačenja!


Probajte s dokolenicama. Ionako ih imate u ormanu i nosite ih ispod farmerki. A da ih, za promenu, obučete uz kratke pantalone ili suknju, pored gustih hulahopki? Uz njih idu i duboke čizme, i one do članka.

Zamijenite dugmad na kaputu. Kome još treba novi i skupi kaput, kad ćete zamenom dugmadi (možda da ovaj put stavite zlatne?), postići isti rezultat.


Naglasite dekolte. Ne dubokim dekolteom, već ogrlicom. Krupnom i upadljivom, možete privući pažnju i ujedno skrenuti poglede s ostalih delova tela, ako to želite. 

Pokušajte sa svetlom nijansom karmina. Niko neće primetiti da svaki dan nosite istu haljinu ako budete stavili jednom karmin u boji korala, a drugi put ružičasti. 


Rajf ili traka u kosi? Bez obzira da li imate dugu ili nešto kraću kosu, rajf čini čuda. Ne mora biti napadan ako to ne volite, već tanak s nekim metalik odsjajem ili kojim cirkonom.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu