Koje su prednosti onlajn kupovine?



Ukoliko ne volite šoping i duge šetnje po tržnim centrima, kupovina preko interneta je savršena stvar za vas! Osim što štedi novac, vreme i zdravlje pročitajte koje su još prednosti onlajn kupovine.

Štedite novac 
Nije neka velika ušteda, ali kad bolje razmislite da biste došli do tržnog centra platićete prevoz, a u samom centru nećete odoleti da sednete na ručak ili piće nakon dobrog šopinga? Pri kupovini od kuće ovakve stvari nisu moguće. 

Možete uporediti cene 
U strahu da će neko zgrabiti baš vaš predmet interesovanja kupovaćete na prvu loptu. Drugo, da biste uporedili cene morate potrošiti bar sat vremena obilazeći radnje. Ipak, kada kupujete onlajn možete upoređivati cene proizvoda na istoj stranici, te pročitati više o njima i izvršiti pametniju kupovinu. 


Nema impulsivne kupovine 
Znate ono kada stojite u dugačkom redu na kasi i ugledate fenomenalnu majicu na samo dva metra i naravno, grabite je? To se zove implusvina kupovina, pa se neretko može desiti da se posle zapitate "Šta mi je ovo trebalo?". Pri onlajn kupovini tako nešto vam se ne može desiti, jer pre kupovine svake stvari prođete dovoljan broj koraka kako biste bili sigurni u svoju odluku. 

Nećete jesti brzu hranu 
Možda zvuči smešno, ali budimo iskreni. Delovi tržnih centara u kojima su smešteni štandovi hrane broje najviše posetilaca. Ovo ima jednostavno objašnjenje – ljudi se iscrpljuju hodanjem po centru, razgledanjem i kupovinom, te brzo ogladne. Kada kupujete od kuće nemate izgovor za ovako nešto.


Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu