Svađa Ane Vintur i modnog kreatora Đorđa Armanija?


Veliki skandal koji potresa modni svet je upravo svađa između glavne urednica časopisa “Vog”, Ane Vintur i modnog kreatora Đorđa Armanija. Naime, kreator se veoma uvredio budući da se Ana nije pojavila na njegovoj reviji na milanskoj Nedelji mode. 


Iako je prisustvovala svim revijama na Nedelji mode u Milanu, Ana Vintur je odlučila da ode za Pariz baš kada se održavala Armanijeva revija. Slavnog kreatora je ovakav potez jako razbesneo pa je čak i organizovao konferenciju za novinare gde je javno osudio ponašanje urednice “Voga”. 


"Takvo ponašanje nije na mestu. Ona je jako uticajna i moćna u svetu mode, ali možda sam i ja isto tako uticajan", rekao je Armani koji je jedan od najvećih oglašivača u časopisu "Vog". Iako mu je Vinturova rekla kako je poslala ljude koji će prisustvovati reviji, Armani nije mario za to. "To vam je kao da vas zubar prepusti asistentima.


Armani je ostao vrlo ljut na Anu Vintur tvrdeći da se takav raspored revija praktikuje već godinama te da je urednica mogla da se isplanira na vreme i prisustvuje zatvaranju milanske Nedelje mode njegovom jesenjom kolekcijom.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu