Čokoladni Cup Cake





Sastojci:
  • šolja jogurta 1
  • prašak za pecivo 1
  • ulje 1/2 šolja
  • brašno 2 šolja
  • šećera 1 šolja
  • kakao 1 kašika
  • mleko 3 dl
  • puding od cokolade 1
  • šećer 3 kašike
  • margarin 50 g
  • kakao za posipanje 1/2 kašike
  • 2 jaja 

Priprema:
Umutiti jaja miksetom pa dodati jogurt,ulje i brašno predhodno umešano sa praškom za pecivo i kakaom. Naliti u modle i peći 20-30 minuta na temperaturi od 200 stepeni. Polovinu mleka umešati sa pudingom pa dodati u ključalu drugu polovinu mleka. Mešati dok se dobro ne zgusne. Kad se fil prohladi da ne bude vreo umutiti sa margarinom i kuvarskim špricem nanositi na biskvit. Prijatno!

Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu