Kako da izgledate savršeno?



Danas za vas imamo par saveta kako da prikrijete eventualne mane u izgledu i uvek izgledate zanosno i glamorozno.

Ne štedite na kvalitetnoj garderobi
Nemojte da štedite na stvarima koje su večne i koje ćete sasvim sigurno nositi godinama: pametno je da uložite u crne pantalone, belu ženstvenu bluzu i crnu usku suknju. Ovi komadi su osnova ženske garderobe, jer mogu da se kombinuju i nose u mnogim prilikama.

Kupujte vaš broj
Žene ponekad kupuju garderobu za broj veću, kako bi izgledale sitnije. Pogrešna taktika. Efekat je, tvrde stručnjaci, suprotan, pa žena izgleda krupnije zbog nabora i viška materijala. Čak iako kupujete farmerke sa likrom, one moraju da budu vaš broj.


Ne ističite mane
Garderoba itekako može da utiče na oblik vaše siluete. Ako imate šire kukove, onda nosite odeću koja će otkriti tanak struk: birajte haljine ili topove koji padaju. Probajte različite stilove i veličine dok ne otkrijete savršenu kombinaciju. Žene koje imaju široka ramena treba da oblače majice sa V izrezom - što je otvor dublji, ramena izgledaju manja. 

Ako nemate očaravajuće noge, ne ističite ih. Izbegavajte uske, kratke suknje ili svetle pantalone i izbledeli džins. Takvi tonovi neverovatno privlače pažnju. Ako imate jače bokove, za vas nisu kargo pantalone sa našivenim džepovima, koje bi vam samo dodale na obimu.

Budite u trendu, ali do određene granice
Garderoba treba da odgovara vašim godinama i izgledu. Nema potrebe da se utežete u mini suknje, ako to vašoj građi ne priliči. Bolje obucite suknju preko kolena i izgledaćete sofisticiranije.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu