BRACELET STORE - Online prodavnica nakita, ručne izrade


Prošle godine negde u ovo vreme, sedele su u kafiću i razgovarale. Tamara je pričala kako žudi za nekim drugačijim nakitom, jarkih boja, koji nije potekao iz masovne kineske Za Sve Prilike proizvodnje. Saška se opet žalila na to da su pletene narukvice preskupe i kako se vrlo brzo raspadnu, sve i da joj se pruži prilika da ih negde kupi.


Nije im trebalo duže od jednog međusobnog pogleda, da bi poželele i upustile se u avanturu pretvaranja svojih kreativnih ideja u kreativna dela.

Naravno, nije sve odmah moglo da ide tako sjajno. Preduzetnički duh nikad nije bio dovoljan da bi posao uspeo. Ni jedna nije imala nikakvih dodirnih tačaka sa tim gde kupovati materijale, niti su negde gledale tehnike pletenja… Ipak, znale su da jako žele prvo sebe da usreće sa onim što im se nosilo (narukvice, posle i ogrlice), pa možda se svidi I još nekom…



Olakšavajuća okolnost jeste bila ta da je globalni trend vraćanja starim zanatima, štrikanju, šivenju, već uzeo maha… Tako da je “vintage” ideja ove dve devojke, ipak počela da se doima kao simpatična, te dobija prve potvrde ljudi koji su se divili njihovom nakitu, a nisu imali pojma da su njihove lične izrade.

Nakit će se svideti nekom više nekom manje, ali ono što ovim hoćemo da kažemo jeste, da se ženama retko kad pruža prilika da rade ono što istinski vole. Makar to bio i hobi. Ne ustručavajte se da probate.. Uostalom, i ovaj blog je nastao iz sličnih razloga … Bitno je samo da jako verujete u sebe i život će vam postati šareniji… baš kakve su i Bracelet Store narukvice ;) Više informacija i poručivanje na FB.


800,00 RSD
600,00 RSD
1000,00 RSD
450,00 RSD
450,00 RSD
600,00 RSD i 300,00 RSD
1500,00 RSD
800,00 RSD i 400,00 RSD








Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu