Kaneloni sa spanaćem






SASTOJCI:
  • 250 g instant kanelona koji se ne kuvaju
-za sos
  • čen belog luka
  • 125 g mocarele
  • 2 kašike parmezana
  • 440 g pelata
-za nadev
  • 300 g spanaća
  • 1/2 šolje vode
  • 250 g rikote
  • 2 kašike parmezana
  • 1 jaje
  • 1/4 kašičice muskatnog oraščića
  • biber

PRIPREMA:

Spanać kuvajte samo da omekša, procedite ga i, kada se ohladi, sitno iseckajte. Pomešajte spanać sa rikotom, parmezanom, jajima, muskatnim oraščićem i crnim biberom.

Pripremljenom smesom punite kanelone, pa ih poređajte u podmazan vatrostalni sud.

Pomešajte pelat i propasiran beli luk, pa sos prelijte preko kanelona. Pospite mocarelom i parmezanom i pecite 35 minuta na 180 stepeni.



Коментари

Популарни постови са овог блога

Plazma dezert u čaši

Youmart - ukrasne kutije

Robna kuća Duga u Temerinu